2008. április 4., péntek

Újra Jerezben

Két hetes otthon tartózkodásunk után immár megint Jerezből köszöntünk mindenkit. Az utazásunk Budapestről nagyon kellemes volt, milyen is lehetne két repülőút ... :) Barcelona mellett aludtunk egy napot, ahol egész kellemes tavaszias idő köszöntött minket.
Itt Jerezben a nyár várt ránk, tegnap délután 1/2 6-kor, mikor kiléptünk a Vueling légitársaság Airbus 320-as repülőjéből. A 28 fokos meleg erőteljes vetkőzésre késztetett minket, le a kabát, le az ing ...
Most éppen a ház tetején napozgatunk, és élvezzük a 30 fok feletti hőmérsékletet. Holnap kénytelenek vagyunk lemenni az óceán partjára, mert ezt másképp már nem lehet bírni. :D

Európai körkép az aktuális időjárásról:
Budapest felhős 15 fok
Dublin felhős 14 fok
Mainz felhős 11 fok
Jerez de la Frontera szikrázó napsütés 30 fok
A végén egy közérdekű közlemény a hozzánk érkezőknek: nyári ruhát, naptejet senki se felejtsen el hozni!

3 megjegyzés:

Reviczky-Balogh Andris-Ági írta...

Kedves az idöjárás-jelentés, de Mainzban nem 11 fok van, és nem egyszerüen felhös az ég, hanem szakad a hó, süvít a szél, és meg lehet fagyni, ha kimész az utcára, és nem túlzunk!! !! Sál, sapka, kesztyü. Hidegebb van, mint télen. És április van, bocsánat!!

Névtelen írta...

¡Hola!


¡Saldremos dentro de poco!
¡No podemos esperar mas!

Endrédi Balázs Szabolcs írta...

Bocsi a mainzi időjárás jelentés miatt, nem merünk olyan közel menni innen a nyárból ... :) De úgy látszik az időjárás jelentők is messziről írják a jelentést.